Upptäck Drömplatsen för Ditt Bröllop

I hjärtat av en naturskön idyll, bara en stenkast från Kalmar, ligger ÅMUND Vin & Fruktgård – en plats där drömmar blir verklighet. Med sin rika historia och betagande landskap erbjuder ÅMUND en unik bakgrund för det mest minnesvärda ögonblicket i ert liv. Omringade av lummig grönska och med utsikt över det glittrande vattnet, blir er dag inte bara en fest för er utan en upplevelse för alla sinnen.

Särskilt tillfälle för unika bröllopsminnen

Just nu står Åmund inför en ovanlig situation där vi har två exklusiva datum tillgängliga för bröllopsfestligheter denna sommar – 19-21 juli och 2-4 augusti. Detta är en sällsynt möjlighet att säkra en plats på en av de mest eftertraktade festplatserna i regionen för ert speciella tillfälle.

ÅMUND är mer än bara en plats; det är en upplevelse där varje detalj andas kärlek och omsorg. Oavsett om det gäller en intim ceremoni vid vattnet eller en storslagen fest i vår vackra trädgård, så skräddarsyr vi ert bröllop till att bli precis så som ni önskar.

Denna unika chans att boka ÅMUND för ert bröllop kommer inte att vara kvar länge. Vi uppmanar er att ta kontakt med oss omgående för att säkra ert datum. Ni kan enkelt nå oss genom vårt kontaktformulär på hemsidan eller genom att ringa direkt. Vårt team är redo att svara på era frågor och börja planeringen av ert oförglömliga bröllop.

Låt ÅMUND Vin & Fruktgård vara platsen där ert nya kapitel börjar, fyllt av kärlek, skratt och eviga minnen. Vi ser fram emot att välkomna er till ÅMUND Vin & Fruktgråd och vara en del av er stora dag.