Ta med ditt husdjur och bo i våra välkomnande sjöstugor 2 och 3

Vi värdesätter att du kan njuta av din semester tillsammans med ditt älskade husdjur på ÅMUND. För att ge dig möjligheten att ta med dig ditt husdjur, erbjuder vi specifika boendealternativ i form av våra mysiga sjöstugor 2 och 3.

För att täcka de extra kostnaderna som kan uppstå och för att säkerställa att våra stugor förblir i utmärkt skick för alla gäster, tillkommer en avgift på 200 kr per husdjur. Vi ber dig vara en ansvarstagande ägare och följa våra riktlinjer och regler för att skapa en positiv och säker miljö för alla gäster, oavsett om de har husdjur eller inte.

Vi värdesätter renlighet och välbefinnande för alla våra gäster, både med och utan husdjur. Genom att införa avgiften kan vi garantera att eventuella skador eller extra rengöringsbehov täcks och att våra stugor bibehåller högsta standard för en trevlig vistelse.

Vi hoppas att genom att erbjuda möjligheten att ta med sig husdjur i sjöstuga 2 och sjöstuga 3 kan vi tillgodose dina behov och skapa en bekväm och välkomnande upplevelse för både dig och ditt husdjur. Vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ och minnesvärd semesterupplevelse för alla våra gäster.