Bra att veta

Om ni inte har varit hos oss förut rekommenderar vi att ni ringer och bokar en tid för ett besök och en privat rundtur. Det är först när ni är på plats som ni kan uppleva den unika atmosfären i lokaler och omgivning. 

Sittplatser

Det finns möjlighet att duka för 100 gäster i Citrushuset. Borden får placeras enligt era önskemål, men tänk på att hålla utrymningsvägar fria. Det finns förslag på placering av borden som vi gärna delar med oss av. Vita stolsöverdrag finns att hyra, men vi tillhandahåller ej dukar, servetter eller ljusstakar.

Mat, kök och utrustning

För att tillgodose sällskap med många gäster har vi utvecklat en välutrustad köksavdelning, där ni även finner exempelvis porslin, glas och bestick i olika storlekar. Vi tillhandahåller dock inte uppläggningsfat, serveringsbestick, tårtspade eller tårtfat. Hör gärna av er till oss om ni vill veta mer specifikt vad som finns.

Ni väljer själva vilken cateringfirma ni vill anlita. 

Teknik

Citrushuset är utrustat för fest och konferens. Där finns ljudsystem med trådlös mikrofon, samt projektorer med tillhörande duk. Musik får spelas utomhus, i loungen och matsalen fram till kl 22:00. Därefter är det danslokalen som gäller, dock senast till 02:00. Tillgång till internet via trådlöst nätverk.

Städning

Alternativ 1. Ni gör enbart grovstädning.
Alternativ 2. Vi tar hand om all städning.

Kontakta oss för prisuppgift.

Övrigt

  • Rökning är endast tillåten vid entrétorget. 
  • Hög musik får bara förekomma inne i konferens/danslokalen. Strömmen bryts med automatik om ljudnivån blir för hög. Dörrar i konferens/danslokalen får inte ställas upp. Detta gäller nödutgången, dörren till hallen och till danslokalen.
  • Fyrverkerier, rökmaskin och tomtebloss är absolut förbjudet!
  • Tänk på att bussar inte kan köra hela vägen ner till oss, och framför allt inte in genom grindarna. Bästa platsen att stanna är i korsningen Hossmo Kyrkväg och Skarpatorpsvägen och att era gäster går sista biten, ca 100 meter.

Boende

Ni och era gäster har möjlighet att hyra boende av oss. Välj mellan klassiska dubbelrum, moderna sviter och unika sjöstugor. Se här för mer information och bilder.

Kontakta oss för priser.

Bokning och betalning

Bokningen gör ni via mail eller kontaktformuläret. Vi behöver kontaktuppgifter, faktureringsadress och personnummer. Därefter skickar vi er en bokningsbekräftelse. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Om inte fakturan betalas inom dessa dagar tas bokningen bort. Bokningsavgiften återbetalas mot en avgift på 25% av bokningsavgiften om avbokning sker senast sex månader innan bokat datum.

Fakturan på resterande belopp skickas till er ca 30 dagar innan ni kommer oss. Eventuellt boende och städning etc faktureras veckan efter ert besök hos oss. Eftersom all fakturering sker via e-post är det viktigt att vi får en korrekt och giltig e-postadress. Vid eventuell skadegörelse på lokaler, omgivningar, inredningar, porslin/glas som gått i kras eller dylikt förbehåller vi oss rätten att fakturera er vår kostnad för detta. Ni som hyr har ansvar för era gäster och lokaler under den tid ni är hos oss. Det gäller all säkerhet, men framför allt måste ni se till att inga nödutgångar blockeras.