Härligt betyg från våra gäster!
Varmt välkommen att boka boende hos oss du också!

Boende

Vagnslidret 2 och 4

Vagnslidret 2 16 kvm och 4 är dubbelrum som ligger en trappa upp med fantastisk utsikt över Kalmarsund och vingården.

Vagnslidret 1 och 3

Vagnslidret 1 15 kvm och 3 är också dubbelrum. De ligger i marknivå med stor härlig möblerad innegård som kan användas till gemensam samlingsplats för frukost eller trevliga grillkvällar. Toalett och dusch i alla rum.

 

Svit 1 och 2

Svit 1 och 2 är stora dubbelrum, stilfullt inredda och tänkta för dig som vill ha det lilla extra. Kanske för att fira ditt bröllop eller någon annan högtidsdag.

Svit 1

Svit 1 27 kvm är av lite modernare snitt med stora fönsterpartier och härlig utsikt över fruktgården, Åmunds sjöar och Kalmarsund. Hela sviten har genomgående granitgolv liksom det tillhörande rymliga toalett- och duschutrymmet.

Svit 2

Svit 2 25 kvm har trägolv och högt i tak med stor toalett och dusch, vackert inredd med stenmaterial från Öland.

Gårdsrummet

Gårdsrummet 16.5 kvm är ett lyxigt dubbelrum och påminner om Svit 1 i materialval med glas och granit. Något mindre än sviterna men med stor toalett och dusch. Rummet ligger i markplan med utsikt mot vingården.

Torpet 1 och 2

Torpet 1 12 kvm och 2 12.5 kvm är dubbelrum, charmigt renoverade med bibehållen torpkänsla, trägolv och synliga takbjälkar.

Torpet 3

Torpet 3 är 9 kvm och ett litet enkelrum med utsikt över fastighetens sjöar.

Torpet 1, 2 och 3 har toalett med dusch i alla rum.

Sjöstugorna

är sex mindre stugor  med störleken från 12-16 kvm med egen altan i direkt anslutning till fastighetens sjöar. Varje stuga består av dubbelrum. Sjöstugorna har egna Toalett och dusch .

Hönshuset

Hönshuset är 6 kvm som är ett enkelrum med stor charm i egen helt nyrenoverad stuga. Gemensam toalett och dusch inom ca 10 meters avstånd.

Totalt för uthyrning finns 17 rum med 32 bäddar. Dessutom vid behov extra säng till Sjöstuga 1, svit 2 samt Vagnslidret 2 och 4.

Frukost ingår. Gratis WiFi finns på anläggningen. Luftkonditionering i alla rum.

Boendet är i första hand avsett för våra gäster i fest- och konferenslokalen men möjlighet finns att hyra det för andra också alla dagar i veckan.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta Na på info@amund.se alternativt telefon 070-779 73 34