Boende

Svit 1 och 2 är stora dubbelrum, stilfullt inredda och tänkta för dig som vill ha det lilla extra. Kanske för att fira ditt bröllop eller någon annan högtidsdag.

Svit 1 är av lite modernare snitt med stora fönsterpartier och härlig utsikt över fruktgården, Åmunds sjöar och Kalmarsund. Hela sviten har genomgående granitgolv liksom det tillhörande rymliga toalett- och duschutrymmet.

Svit 2 har trägolv och högt i tak med stor toalett och dusch, vackert inredd med stenmaterial från Öland.

Gårdsrummet är ett lyxigt dubbelrum och påminner om Svit 1 i materialval med glas och granit. Något mindre än sviterna men med stor toalett och dusch. Rummet ligger i markplan med utsikt mot vingården.

Torpet 1 och 2 är dubbelrum, charmigt renoverade med bibehållen torpkänsla, trägolv och synliga takbjälkar.
Torpet 3 är ett litet enkelrum med utsikt över fastighetens sjöar.
Torpet 1, 2 och 3 har toalett med dusch i alla rum.

Sjöstugorna är tre mindre stugor med egen altan i direkt anslutning till fastighetens sjöar. Varje stuga består av dubbelrum med två separerade enkelsängar. Sjöstugorna har gemensam toalett och dusch inom 15-60 meters avstånd.

Vagnslidret 2 och 4 är dubbelrum som ligger en trappa upp med fantastisk utsikt över Kalmarsund och vingården.
Vagnslidret 1 och 3 är också dubbelrum men har två separerade enkelsängar i varje rum. De ligger i marknivå med stor härlig möblerad innegård som kan användas till gemensam samlingsplats för frukost eller trevliga grillkvällar. Toalett och dusch i alla rum.

Hönshuset är ett enkelrum med stor charm i egen helt nyrenoverad stuga. Gemensam toalett och dusch inom ca 10 meters avstånd.

Totalt för uthyrning finns 14 rum med 26 bäddar. Dessutom vid behov extra säng till Sjöstuga 1 samt Vagnslidret 2 och 4.

Frukost ingår. Gratis WiFi finns på anläggningen. Luftkonditionering i alla rum förutom Sjöstugorna, Torpet 3 och Hönshuset. Kylskåp finns i samtliga rum. Ett antal cyklar finns för uthyrning.

Boendet är i första hand avsett för våra gäster i fest- och konferenslokalen men möjlighet finns att hyra det för andra också alla dagar i veckan.
Kontakta oss för mer information.